2010. 12. 29.
A bulinak vége
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hajnali 4 óra, bekapcsolom a gépet. Már 2 óta fent vagyok. Durva házibuli zajlik két emelettel lejjebb. Középsulis csaj lakik a másodikon, a haverjai klasszikus tömegiskolás partiarcok, valószínűsíthetően kettőig sem tudnak számolni, egész éjjel megy az üvöltözés, óbégatás és a mulatós zene. Bejegyzésem filozófiai kérdésfölvetése, vajon mi a búbánatot esznek ezek a kis taknyok a dáridós muzsikán, melyhez részegen ropnak, tapsolnak és ugrálnak?

Egyébként a négyemeletes ház, melyben lakást bérlek, nem könnyen viseli az előszilveszteri mulatságot, az elmúlt 3 órában számos szomszéd fejezte ki nemtetszését a hangoskodással szemben, sőt már a rendőrség is kint volt, azonban amint a két kollega távozott, folytatódott a parti, mintha mi sem történt volna.

Igyekszem megőrizni a humorom. Van mármost egy klasszikus film, melynek klasszikus jelenete ötlött eszembe, az alábbi:



Aki esetleg tudja, hogyan lehet vállról indítható aknavetőt vagy hasonlóan hatásos fegyelmi eszközt beszerezni, kérem ne habozzon jelezni. Mindenesetre próbálok elkezdeni dolgozni, bár egy lakodalmas sátor tetején ülve nem lesz egyszerű dolgom.
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés